Три покоління блондинок: Кейт Хадсон разом з мамою Голді Хоун і однорічною донькою Рані взяла участь у фотосесії

Кілька днів тому Кейт Хадсон відсвяткувала день народження разом з коханим і трьома дітьми в самоізоляції – актрисі виповнилося 41 рік. З цієї нагоди зірка стала героїнею нового номера журналу People. Разом із зірковою мамою, 74-річною Голді Хоун, і однорічною донькою Рані Кейт взяла участь у фотосесії. Зйомка пройшла на початку лютого, ще до початку пандемії.

Коли у вашої доньки є донька, це дуже велика справа, – поділилася Голді в інтерв’ю.

Кейт також підтвердила, що ця зйомка разом з мамою і маленькою стала для неї особливо хвилюючою і зворушливою, адже на одному знімку постало відразу три покоління родини – бабуся, мама і донька.

Коли Кейт з мамою і донькою брали участь у фотосесії для журналу, вони ще й гадки не мали, як сильно зовсім скоро зміниться світ. Зараз Хадсон зовсім інакше дивиться на багато речей. Так, актриса вважає, що самоізоляція – це чудовий час для роздумів про те, що дійсно важливо в житті. При цьому Голді, яка зараз знаходиться в самоізоляції з 69-річним Куртом Расселом, зазначила, що проходити через ці випробування їй допомагають “медитації і доброта в серці”.

У бесіді з People Кейт зізналася, що відносини її мами Голді Хоун і вітчима Курта Рассела (Голді і Курт разом більше 39 років, але не одружені) стали для неї справжнім прикладом в житті. Хадсон зазначила, що їх пара однозначно є центром їх сім’ї, а також висловила захоплення тим, як їм вдавалося зберігати єдність навіть у найважчі часи.

Мама завжди говорила мені: “Не дозволяй чоловікові приглушити твій світ”. Завдяки цій прораді я ніколи не покладалася на те, якою мене бачить чоловік. Я завжди вважала себе окремою одиницею. Ось що дала мені мама, – розповіла Кейт про найцінніші поради мами.

Поділись


Новини партнерів