Мадонна влаштувала вечірку з дітьми та друзями: відео

Під час самоізоляції кожен шукає свій спосіб з веселощами і користю провести вільний час. Хтось розважає себе книгами, серіалами і шоу на YouTube, а хтось, як 61-річна Мадонна, влаштовує гучну вечірку просто на власній кухні. Кілька годин тому зірка опублікувала відео з однієї з таких домашніх вечірок. На ньому Мадонна разом з молодшими дітьми, 14-річними Девідом і Чифундо і семирічними Стелою і Естер, а також близькими друзями танцює під запальні хіти в їдальні.

При цьому старших дітей співачки, 23-річної Лурдес і 19-річного Рокко, на відео не було. У кадрі не з’явився і 25-річний бойфренд Мадонни, Ахламалік Вільямс, – судячи з усього, саме він і знімав ролик, адже раніше в пресі писали, що закохані разом перебувають в самоізоляції в Лондоні.

Кухонна вечірка 20 квітня, – підписала відео Мадонна.

 

Багато фоловерів пораділи за зірку, яка так весело проводить час на карантині. При цьому деякі висловили побоювання, що на кухні зібралося дуже багато людей, і нагадали, що головний сенс самоізоляції саме в тому, щоб скоротити соціальні контакти для уповільнення поширення коронавірусу.

Занадто багато людей! Будьте обережнішими!

Із задоволенням спостерігаю за тим, як весело ви проводите час на карантині! Ви це заслужили.

Відмінна вечірка на кухні, – поділилися передплатники своєю думкою в коментарях.

Поділись


Новини партнерів