Онлайн-вечірка, архівні фото та привітання від рідних: як Вікторія Бекхем святкує 46-річчя

Сьогодні Вікторія Бекхем святкує своє 46-річчя – в самоізоляції разом з 44-річним чоловіком Девідом Бекхемом і дітьми. Всі разом вони перечікують пандемію коронавірусу в своєму маєтку Котсуолдс в Великобританії. З ними немає тільки старшого сина Брукліна, який самоізолювався зі своєю дівчиною Ніколою Пельтц в США (саме там його і застала пандемія).

Буквально годину тому Вікі опублікувала в інстаграм відеоролик, змонтований з її дитячих фотографій. У підписі до нього дизайнер зізналася, що це найдивніший день народження в її житті, а також розповіла, як збирається його відзначити:

Сьогодні мій день народження. Можливо, найнезвичайніший в моєму житті. Але я така рада бути в безпеці зі своєю сім’єю. На жаль, сьогодні з нами немає Брукліна. Я знаю, що сьогодні ввечері ми всі з вами будемо танцювати під музику з мого плейлиста!

Вчора Вікі анонсувала онлайн-вечірку з нагоди її дня народження. Бекхем збирається провести прямий ефір в інстаграм сьогодні ввечері, під час якого разом з друзями і шанувальниками танцюватиме під улюблені пісні з її плейлиста.

Зірка також попросила не дарувати їй в цьому році подарунки – замість цього вона хоче, щоб її друзі пожертвували кошти в благодійну організацію The Children’s Society, яка допомагає дітям з вразливою психікою.

Чоловік Девід Бекхем вже привітав іменинницю в інстаграм. Він опублікував серію фотографій дружини, зроблених в різні роки життя, а в пості зізнався їй у коханні:

З днем ​​народження, наша мама! Ми дуже тебе любимо і сподіваємося, що цей день буде для тебе по-справжньому чарівним.

До привітань батька приєдналися сини Ромео і Круз. У своїх акаунтах вони опублікували знімки із зірковою мамою і залишили для неї зворушливі побажання.

З Днем народження мама! Я дуже сильно тебе люблю! Чудового дня, – написав Ромео.

Мамо с Днем народження! Люблю, – додав Круз.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Happy birthday mum I love you so much ❤️❤️❤️❤️

Публикация от C (@cruzbeckham)

Поділись


Новини партнерів