Ніякого глютену, цукру і молочки: Віра Брежнєва розкрила секрет стрункості

38-річна Віра Брежнєва ділиться секретами краси в окремому акаунті в інстаграмі VB Diary. Сьогодні зірка опублікувала фото топлес, зроблене у власній ванній, і розповіла про свій раціон. Виконавиця зізналася, що як би вона не старалася правильно харчуватися, вона жива людина, і іноді “бувають випадкові, вимушені огріхи в харчуванні, іноді – умисні”.

Для того, щоб допомагати своєму організму, Віра влаштовує розвантажувальні дні:

Я не вегетаріанка. Але і не їм червоне м’ясо. Тільки птицю, рибу, яйця (перепелині, так як на курячі алергія). І в свої розвантажувальні дні я прибираю весь тваринний білок. Виходять веганські дні. Також в розвантажувальні дні повністю прибираю глютен і, як зазвичай, без цукру і всіх молочних продуктів,

– написала Брежнєва, зазначивши, що в розвантажувальні дні робить акцент на овочі, фрукти, ягоди і крупи.

Дружина Костянтина Меладзе радить влаштовувати такі дні один-два рази на тиждень. І головне – продовжувати пити достатню кількість води. Брежнєва – противниця голодування і зазначає, що ще не готова на кілька днів повністю відмовлятися від їжі.

У розвантажувальні дні я їм так само, як зазвичай, три рази в день. Ніякого стресу для організму. Дуже м’яке розвантаження, але на ранок після нього – приємний результат у вигляді легкості. У ці дні тренування в звичайному режимі. Нічого не змінюється. Просто полегшене харчування, – додала вона.

Віра також розповіла, як харчується під час карантину. Через ізоляцію співачка їсть більше звичайного, але рятують розвантажувальні дні.

Зірка зізналася, що навчилася отримувати задоволення від того, що весь тиждень правильно харчується.

Добре себе почуваю, тренуюся, і потім – раз на тиждень з таким же задоволенням почала дозволяти собі на сніданок або обід (це важливо, що не на вечерю) – все, що мені хочеться. І перш за все, коли я ще любила солоденьке, це міг бути шматок солодкого пирога або торта, або кекс, який я люблю і зараз. Замість сніданку/обіду раз тиждень я відривалася (максимум два шматки), – написала Брежнєва.

Віра розповіла, що розлюбила торти, але періодично балує себе варениками з вишнями. З “заборонених продуктів” зірка любить пельмені з куркою, смажену картоплю з цибулею і сирники.

Я сумую за молочними продуктами і таким чином себе балую. Але це не все відразу! Раз в тиждень на сніданок або обід одна така страва. Найчастіше після такого я вже навіть не вечеряю. Це вже розвантаження, – підсумувала вона.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Я не идеальна. Да и вообще идеальных людей не существует. И нет предела совершенству , поэтому всегда есть куда стремиться. Но я люблю себя и принимаю такой неидеальной. Хоть и требовательна к себе очень. И порой,слишком серьезно к себе относилась.Поэтому прежде, чем перейти к следующим здоровым привычкам расскажу вам ещё о себе. Я не робот.🤖 Конечно,я правильно питаюсь, но у меня естественно есть свои слабости😉и вообще я люблю поесть!!) поэтому была очень рада, когда @anitasporty 🧡и @dietolog.fus научили меня есть правильно. И научили тому, что позволять себе слабости нужно и важно.И вот тогда я научилась получать удовольствие от всего! Получать удовольствие от того, что я всю неделю правильно питаюсь, хорошо себя чувствую,тренируюсь,и потом,РАЗ в неделю с таким же удовольствием начала позволять себе НА ЗАВТРАК ИЛИ ОБЕД (это важно, что не на ужин😉) – ВСЕ, что мне хочется 🤪И сначала, когда я ещё любила сладенькое, это мог быть кусок сладкого пирога или торта, или кекс, который я люблю и сейчас)) но это и был мой приём пищи. Не между, не вместе, а вместо завтрака/обеда раз неделю я отрывалась)) (замечу это был не целый торт и даже не его половинка 😂- максимум 2 куска). Вот так я и живу сейчас. Я придерживаюсь всех тех правил, о которых вам рассказываю, и раз в неделю, уже упоминала – my guilty pleasure)) только я разлюбила сладкое. Поэтому торта мне не хочется. Но я расскажу, чем сейчас я себя балую 😍 например, это могут быть : вареники с вишней или пельмени с курицей/индейкой) учитывая, что я минимизирую глютен в течении недели, но не схожу с ума.Это может быть жареная картошечка с луком)) это вообще one love )) так же это сырники!! Я скучаю по молочке и таким образом себя балую)) 🤪😂🙈 Но это не все сразу!!!!! Раз в неделю на завтрак или обед одно такое блюдо. Чаще всего, после такого я уже даже не ужинаю)) это уже разгрузка )) о своих разгрузочных днях я расскажу в одном из следующих постов. Но это была еда. А так же, например, я могу взять и не потренироваться..ну вот пропустить тренировку и все. Так же могу взять и залипнуть до 4х утра с сериалом. Теперь вам будет легче воспринимать мои посты 😂

Публикация от VB Diary 📝 Vera Brezhneva (@vbdiary)

Поділись


Новини партнерів