Хейлі Бібер зізналася, чому не хоче завагітніти від чоловіка

23-річна Хейлі Бібер щаслива в шлюбі з 26-річним Джастіном Бібером. Модель зізналася, що, незважаючи на велику любов між ними, вона не планує дітей в найближчому майбутньому.

Джастін неодноразово заявляв, що наступним кроком після одруження у них з Хейлі стануть діти. Але у племінниці Алека Болдуїна на цей рахунок інша думка. Модель зараз знаходиться на піку кар’єри і поки не готова відкласти роботу на другий план.

Крім того, ще недавно Джастін боровся з депресією і тільки почав відновлювати ментальне здоров’я. Він повернувся на музичну сцену, що є показником його одужання.

«Я зараз приймаю контрацептиви. У мене немає місячних, але є всі симптоми ПМС. Це впливає на мою шкіру», – зізналася Хейлі.

На час карантину подружжя усамітнилися в Канаді, там вони купили особняк відразу після весілля. За словами племінниці актора Алекса Болдуіна, місцева природа позитивно позначається як на душевному стані, так і на її зовнішності. Життя в Канаді більш розмірене, ніж в Лос-Анджелесі, а повітря набагато чистіше.

«Моя шкіра тут виглядає набагато краще. Тут повітря чистіше і свіжіше, ніж в Нью-Йорку або в Лос-Анджелесі», – розповіла модель в інтерв’ю Glamour UK.

Зірка глянцю поділилася зворушливими кадрами з чоловіком. На них Джастін обіймає і цілує кохану, яка широко посміхається від щастя.

Шанувальники і друзі знаменитостей одностайно визнали їх найзворушливішою і чарівною парою, «Які милі!», «Обожнюю вас», «Ви найкращі!», «Очаровашки», – написали користувачі.

Поділись


Новини партнерів