Модні тренди: must have літнього сезону

Новий сезон буде перевіряти нас на розкутість: вибір стоїть між короткими шортами або строгими офісними піджаками. Одні тренди перейшли до нас з минулих сезонів, а за деякими доведеться сходити в магазин. У цій статті ми розповімо, що буде на піку популярності цього літа.

Трикотажні шорти

Цього літа на зміну велосипедкам прийдуть трикотажні шорти. Цю тенденцію задали багато дизайнерів, але найяскравіші образи, дивлячись на які хочеться тут же їх придбати, були на показі колекції Весна / Літо 2020 Salvatore Ferragamo.

Вважаємо, це є прекрасним стимулом для тих, хто хоче триматися в формі, і не поправитися під час режиму самоізоляції.

Знову в школу: одягаємо сині піджаки

Просто з американських приватних шкіл must have літа 2020 року – сині піджаки. Піджаки в препп-стилі переважно слід носити з тонкими светрами, короткими спідницями і колготками, але вони також прекрасно поєднуються з будь-якими блузками, починаючи від трикотажних і закінчуючи шовковими, а також з брюками.

Мікро-сумки: беремо тільки найважливіше

Тренд, розроблений Симоном Портом Джекменом, продовжує жити в цьому сезоні. Призначення таких сумочок мало хто може зрозуміти, але вони не сходять з подіумів вже другий рік. Дизайнери пропонують різні варіанти такого аксесуару: від монетниці, до абсурдно маленьких клатчів. Найяскравіші з них були на показі Dolce & Gabbana.

Шорти-бермуди

Ще один тренд повернувся з минулого, і це шорти-бермуди. Вони виглядають досить органічно як на струнких, так і не дуже фігурах. Зручні в носінні, вони можуть бути з будь-якого матеріалу, як з джинсу, так і зі шкіри. Яскравий приклад можна спостерігати в колекції Saint Laurent Весна / Літо 2020.

Поділись


Новини партнерів