“З нетерпінням чекаю, коли стану мамою”: Леді Гага розповіла про свої плани на майбутнє

33-річна Леді Гага стала головною героїнею травневого номера американської версії журналу InStyle. Ще до початку карантину через пандемію коронавірусу зірка взяла участь в футуристичній фотосесії, а також поспілкувалася з редакторами видання про плани на найближче майбутнє. Так, Гага зізналася, що давно мріє про материнство:

Я дуже хотіла б мати дітей. З нетерпінням чекаю, коли стану мамою. Хіба не неймовірно те, що ми, жінки, можемо це робити – ростити людину всередині себе, а потім випускати її назовні? При цьому наша головна задача – підтримувати її життя.

В кінці 2019 року Леді Гага в бесіді з YouTube-блогером Ніккі де Ягер розповіла, що в найближчі десять років мріє народити багато дітей. Плани Гаги також включали в себе щасливий шлюб, заняття благодійністю, запис пісень і зйомки в кіно.

При цьому зірка уточнила, що не знає, яких саме цілей з цього списку їй дійсно вдасться домогтися, але додала, що буде займатися їх досягненнями виключно з людьми, яких любить.

Не виключено, що мрії Леді Гаги про шлюб і материнство незабаром дійсно втіляться в життя. Ось уже кілька місяців артистка щаслива в нових відносинах з IT-підприємцем та керівником Parker Group Майклом Поланскі, з яким вони зараз разом перебувають на самоізоляції.

Інсайдери говорять, що Гага сприймає роман з Поланскі не як чергову інтрижку, а як щось серйозне і усвідомлене. В одній з розмов з друзями зірка зізналася, що по вуха закохана в Майкла і відчуває себе з ним абсолютно щасливою.

Поділись


Новини партнерів