Мерая Кері відсвяткувала 50-річчя з дітьми в умовах самоізоляції

27 березня Мерая Кері відсвяткувала свій ювілей – зірці виповнилося 50 років. Вчора співачка показала, як вона відзначила день народження в умовах самоізоляції через пандемію коронавірусц. Мерая опублікувала серію фото, на яких разом з восьмирічними близнюками Марокканом і Монро розрізає святковий торт.

Провела 27 березня вдома зі своєю сім’єю. Віртуально зі мною також були фанати і друзі з усього світу. Дякую вам за любов, – підписала Кері кадри, також супроводивши їх хештегом # eternally12 (вічно 12).

У сам же день народження кілька днів тому Мерая Кері опублікувала Селфі, на якому постала без макіяжу, – знімок був зроблений на студії звукозапису. У пості співачка розповіла, що в свій день народження готує для фанатів новий хіт.

36-річний бойфренд Мераї Браян Танака мило привітав її в соцмережах. Браян опублікував в TikTok ролик, на якому танцює для своєї коханої, і закликав усіх її шанувальників приєднуватися до Челленджу і повторювати запальний танець.

Я сподіваюся, ви вивчите рухи і запишете відео для Мераї в честь її річниці, – написав Танака.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#AlwaysBeMyBabyChallenge I hope you learn this and share it for Mariah’s special anniversary day! 3/27 I’ll be going live in 9 mins to teach it! #MuchLove

Публикация от Bryan Tanaka (@bryantanaka)

Поділись


Новини партнерів