Співачка Даффі передумала розповідати про своє зґвалтування і ув’язнення: “Це складніше, ніж я думала”

Місяць тому 35-річна британська виконавиця Еймі Енн Даффі, більш відома під псевдонімом Даффі, виступила з несподіваним зізнанням. Володарка премії “Греммі” розповіла, чому пропала з радарів на довгі шість років.

Даффі опублікувала довгий пост в інстаграмі (зараз він вже видалений), в якому заявила, що її накачували наркотиками, ґвалтували і тримали в полоні протягом декількох днів. Автор таких хітів, як Mercy і Rain on Your Parade, зізналася, що їй було дуже непросто поділитися цією історією з громадськістю, а також пообіцяла пізніше розповісти подробиці того, що сталося у відвертому інтерв’ю.

Кілька годин тому Даффі опублікувала новий пост в мікроблозі. У ньому вона представила свою нову пісню, яку можна буде почути тільки на радіо, і повідомила, що передумала ділитися історією свого страшного зґвалтування з журналістами.

Всім привіт! Сподіваюся, ви здорові і перебуваєте в повній безпеці! Я хотіла представити вам свою нову пісню, яку ви можете послухати на радіо, якщо захочете. Можливо, ви читали пост, який я написала кілька тижнів тому. Тепер я дійсно відчуваю себе вільнішою. Я намагалася продовжити розповідати цю історію в інтерв’ю, але це виявилося складніше, ніж я думала. Скоро я продовжу свою розповідь в письмовій формі. Ніхто з Universal Music Group не знає, що я це пишу. Але вони не будуть злитися, вони прекрасні люди.

Так от, повернемося до пісні – вона називається Something Beautiful. Це щось, що може підняти вам настрій в ці тривожні часи, якщо, звичайно, пісня вам сподобається. Я не планую робити реліз цієї пісні, просто хотіла зробити щось хороше для людей, які зараз знаходяться в самоізоляції через епідемію коронавірусу.

Нагадаємо, що в своєму пості Даффі, яка несподівано зникла в 2013 році, зізналася, що після зґвалтування їй знадобилося багато часу на реабілітацію. Зірка розповіла, що просто не могла повернутися на сцену з розбитим серцем:

Я запитувала себе: як я можу співати від серця, якщо це серце розбите? І з часом, повільно, але воно вилікувалося.

Даффі також зізналася, що всі ці роки багато разів хотіла поділитися зі світом своєю історією, проте кожного разу не знаходила на це сил і сміливості.

Нагадаємо, що в музичному світі британську виконавицю називали “новою Емі Уайнхаус”. Її дебютний альбом Rockferry, випущений в 2008 році, як і раніше залишається першим бестселером в Британії. Співачка є власницею премії “Греммі” і трьох статуеток Brit Awards.

Поділись


Новини партнерів