Ана де Армас поділилася знімками з романтичного відпочинку з Беном Аффлеком в Коста-Ріці

Минулого тижня в мережу потрапили фото 47-річного Бена Аффлека і 31-річної Ани де Армас з відпочинку в Коста-Ріці, які стали першим підтвердженням їхнього роману – на цих знімках закохані ходять вздовж пляжу, обнімаються і цілуються.

Папарацці також відобразили момент, як Бен зробив кілька знімків обраниці на тлі океану, і кілька годин тому Ана поділилася результатами цієї фотосесії в інстаграмі. Дівчина не стала підписувати серію кадрів, а лише супроводила їх смайлом у вигляді серця. Аффлек зняв портрет коханої, а також зробив кілька нечітких знімків, на яких вона йде біля води.

Передплатники оцінили фотографії Ани де Армас з романтичної подорожі і відзначили, що в об’єктиві коханого актриса виглядає красиво і загадково:

  • Ми всі знаємо, хто зробив ці знімки …
  • Фото, зроблені Беном!
  • Чудова!
  • Бен – відмінний фотограф!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

✨🧡

Публикация от A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Нагадаємо, перші чутки про роман Бена Аффлека і Ани де Армас з’явилися на початку березня. Подейкують, що актори познайомилися на зйомках трилера “Глибока вода” (Deep Water), після яких вже не розлучалися. Джерела, близькі до зірок, стверджують, що Бен і Ана весь день проводили разом на знімальному майданчику, а потім зустрічалися і в свої неробочі години.

Раніше Аффлек був одружений на актрисі Дженніфер Гарнер – від цього шлюбу у актора залишилося троє дітей. Після розлучення у актора було кілька нетривалих романів. До зустрічі з Беном Ана де Армас також була в шлюбі – з актором Марком Клотетом, з яким розлучилася в 2013 році. У свій час дівчині приписували роман з Бредлі Купером.

Поділись


Новини партнерів