Деніел Редкліфф розповів, як пристрастився до алкоголю через роль в “Гаррі Поттері”

HP7-1-FP-0484 30-річний британський актор Деніел Редкліфф , який прославився завдяки фільму про Гаррі Поттера (Harry Potter), зізнався, що саме головна роль в цій картині послужила причиною того, що він став алкозалежним. Це відверте зізнання він зробив в програмі BBC Radio 4's Desert Island Disks. Якби я вийшов і напився, я б раптово усвідомив, що це всім цікаво, тому що це не просто п'яний хлопець. Це було б щось на кшталт "о, Гаррі Поттер напивається в барі". А потім, коли сильно напиваєшся, ти усвідомлюєш, що тепер люди дивляться на тебе ще більше, тому що тепер ти занадто п'яний. І ти думаєш, що, ймовірно, тобі слід пити ще більше, щоб це ігнорувати, - сказав він. Деніел Редкліфф у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь" Деніел Редкліфф у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь" Він додав, що через обрушилася на нього слави він став зловживати алкоголем . В "Гаррі Поттера" Редкліфф став зніматися, коли йому було 11 років. За його словами, до алкоголю він пристрастився ближче до закінчення саги - останній фільм про знаменитого чарівника вийшов в 2011 році. Я багато пив. Це почалося ближче до кінця зйомок "Гаррі Поттера" і продовжилося після того, як вони закінчилися. Це була паніка, я не знав, що робити далі. Я відчував себе некомфортно, будучи тверезим, - зізнався він. Деніел Редкліфф у фільмі "Гаррі Поттер і Дари Смерті. Частина I" Деніел Редкліфф у фільмі "Гаррі Поттер і Дари Смерті. Частина I" Він також поговорив про те, яке це - бути дитиною-зіркою, і що відбувається, коли діти переростають свої ролі. Вони стають годувальниками для своєї сім'ї. Таким чином, багато людей стають залежними від них, тому вони відчувають тиск з боку. Я думаю, саме тому ви і бачите, що люди починають пити і вживати наркотики, тому що це весело і доступно для них, це здається їм гарною ідеєю. Поруч з тобою немає нікого, хто говорив би про наслідки або був би чесний з тобою з цього приводу, - каже він. Це вже не перший раз, коли Редкліфф зізнався в тому, що мав проблеми з алкогольною залежністю. У минулому році він розповів, що раніше для нього найкращим способом забути, що він постійно знаходиться в центрі уваги, було просто напитися. Ось уже кілька років актор веде тверезий спосіб життя. За словами актора, впоратися з залежністю йому допомогли його батьки і колеги . Вони допомогли мені в ключові моменти мого життя, - уклав він.

30-річний британський актор Деніел Редкліфф, який прославився завдяки фільму про Гаррі Поттера (Harry Potter), зізнався, що саме головна роль в цій картині послужила причиною того, що він став алкозалежним. Це відверте зізнання він зробив в програмі BBC Radio 4’s Desert Island Disks.

Якби я вийшов і напився, я б раптово усвідомив, що це всім цікаво, тому що це не просто п’яний хлопець. Це було б щось на кшталт “о, Гаррі Поттер напивається в барі”. А потім, коли сильно напиваєшся, ти усвідомлюєш, що тепер люди дивляться на тебе ще більше, тому що тепер ти занадто п’яний. І ти думаєш, що, ймовірно, тобі слід пити ще більше, щоб це ігнорувати,- сказав він.

Він додав, що через славу, яка навалилась на нього після виходу фільму, він став зловживати алкоголем. В “Гаррі Поттері” Редкліфф став зніматися, коли йому було 11 років. За його словами, до алкоголю він пристрастився ближче до закінчення саги – останній фільм про знаменитого чарівника вийшов в 2011 році.

Я багато пив. Це почалося ближче до кінця зйомок “Гаррі Поттера” і продовжилося після того, як вони закінчилися. Це була паніка, я не знав, що робити далі. Я відчував себе некомфортно, будучи тверезим, – зізнався він.

Він також поговорив про те, яке це – бути дитиною-зіркою, і що відбувається, коли діти переростають свої ролі.

Вони стають годувальниками для своєї сім’ї. Таким чином, багато людей стають залежними від них, тому вони відчувають тиск з боку.

Я думаю, саме тому ви і бачите, що люди починають пити і вживати наркотики, тому що це весело і доступно для них, це здається їм гарною ідеєю. Поруч з тобою немає нікого, хто говорив би про наслідки або був би чесний з тобою з цього приводу, – каже він.

Це вже не перший раз, коли Редкліфф зізнався в тому, що мав проблеми з алкогольною залежністю. Минулого року він розповів, що раніше для нього найкращим способом забути, що він постійно знаходиться в центрі уваги, було просто напитися.

Ось уже кілька років актор веде тверезий спосіб життя. За словами актора, впоратися з залежністю йому допомогли його батьки і колеги.

Вони допомогли мені в ключові моменти мого життя,- пояснив він.

Поділись


Новини партнерів