Чоловік на підборах: як зараз виглядає Кончіта Вурст

Кончіта Вурст (31) – переможниця «Євробачення 2014». Насправді це співак Томас Нойвірт, а Кончіта, як він розповідав, його альтер-его з власною псевдобіографію: вона, мовляв, народилася в горах Колумбії недалеко від Боготи, а дитинство провела в Німеччині (сам Томас народився і виріс в Австрії).

І ми звикли до його образу брюнетки на підборах і в сукнях (якби не борода, яку Томас носив постійно, від дівчини практично не відрізнити), але зараз він кардинально змінив образ і постригся! І хоч від жіночих нарядів поки не відмовився, але вже вибирає для виступів і звичайні костюми замість суконь.

Після «Євробачення» Томас випустив два альбоми, став офіційним рекламним обличчям найбільшої австрійського банку Bank Austria, а в 2014-му журнал Profil назвав його «Людиною року». До речі, ще в 2017-му в інтерв’ю Die Welt Нойвірт розповідав: «Кончіта вже виконала своє завдання і незабаром їй доведеться піти». За його словами, йому хочеться спробувати себе в новому образі і створити нову особистість чоловічої статі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Jetlag- done

Публикация от Conchita WURST (@conchitawurst)

Поділись


Новини партнерів