К’яра Ферраньї розповіла про епідемію коронавірусу в Італії: “Лікарні не справляються”

Поширення коронавірусу – зараз одна з найбільш обговорюваних тем у всьому світі. Кілька годин тому з цього приводу також висловилася модний блогер і дизайнер К’яра Ферраньї. У своєму інстаграмі 32-річна зірка розповіла, як насправді йдуть справи в її рідній країні – Італії.

К’яра зізналася, що ситуація давно вийшла з-під контролю, і повідомила, що лікарні ледь справляються з напливом хворих громадян.

Цей пост повинен повністю пояснити ситуацію всім моїм іноземним передплатникам, які нечітко розуміють поточну ситуацію в Італії: вона погана. У нас більше 10 тисяч випадків зараження коронавірусів, понад 600 смертей і понад 5 тисяч осіб, які перебувають в лікарнях у важкому стані. Лікарні не готові до такого напливу пацієнтів, але лікарі і медсестри роблять все можливе, щоб допомогти якомога більшій кількості людей. Але якщо найближчим часом зростання числа хворих не сповільниться, вони будуть змушені вибирати пацієнтів відповідно до їх віку і ймовірності вижити,- розповіла Ферраньї.

Блогер також розповіла, що вони з чоловіком, репером Федеріко Лючією, на початку тижня вже почали збір коштів, щоб допомогти лікарні в Мілані: на даний момент подружжя зібрали 3,6 мільйона євро. К’яра також закликала всіх своїх передплатників збирати гроші і для інших лікарень в країні.

Держава прийняла рішення закрити всіх італійців в їх будинках до 3 квітня, щоб запобігти поширенню вірусу і уникнути колапсу всієї системи і лікарень. Зараз ми всі перебуваємо на карантині, як деякі міста Китаю минулого місяця. Тому, будь ласка, усвідомте, що це не звичайний грип. Коронавірус набагато небезпечніший для всіх нас. Залишайтеся вдома, наскільки це можливо, в цей критичний час. Порадьте іншим бути обережними, допоможіть лікарням Італії, – дала пораду Ферраньї.

Нагадаємо, що число хворих коронавірусом збільшується з кожним днем. Нещодавно стало відомо, що інфекція була виявлена у замміністра охорони здоров’я Великобританії Надін Дорріс, а кілька годин тому про небезпечний діагноз розповіли американський актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон – зараз всі вони перебувають на карантині і отримують допомогу фахівців.

Поділись


Новини партнерів