Кортні Кардашян поділилася секретами своєї краси

Кортні Кардашян вже багато років є адептом здорового способу життя і веде свій сайт Poosh, на якому ділиться з жінками корисними порадами по догляду за обличчям і тілом. Нещодавно 40-річна телезірка стала головною героїнею нового номера Health Magazine. У бесіді з редакторами видання Кортні розкрила власні секрети краси, розповівши про основи свого харчування і улюблені б’юті-процедури.

Про своє харчування

Цікаво, що я виросла в ту саму епоху “без жиру”, коли основою всього був підрахунок калорій. Тепер я навіть не думаю про ці речі. Раніше ніхто не дбав про вуглеводи – головним було знайти щось з позначкою “знежирене”. На той момент я навіть не усвідомлювала, що ці принципи не мають нічого спільного зі здоровим харчуванням.

Зараз в моєму раціоні немає глютену і молочних продуктів. Моя шкіра дуже чутлива, і якщо я їм молочку, то це відразу ж відбивається на моєму обличчі. Я люблю кетодієту, але на даний момент її не дотримуюся. Я також люблю періодично дотримуватися посту. Іноді при своєму звичному раціоні і коли я відчуваю себе досить ситою, можу повечеряти одним бульйоном на кістках – особливо коли відчуваю, що хворію. Останнім часом помічаю, що моє тіло змінюється в кращу сторону.

Про маленькі слабкості

Я ніколи не дозволяю собі пити солодку газовану воду, але це не означає, що я періодично не дозволяю собі щось шкідливе. Комора моєї мами взагалі заповнена величезною кількістю чіпсів, печива та іншої нездорової їжі. Іноді я люблю там чимось підкріпитися. А недавно ми з Кім вирушили в подорож на автомобілі, зупинилися за заправці і в магазині при ній скупили все найшкідливіше – пончики, кукурудзяні чіпси, печиво…

З дітьми я також намагаюся не перестаратися. Я привчаю їх до правильного харчування, але роблю це в міру. Так, якщо ми всі разом їдемо в Діснейленд, то не беремо їжу з собою, а, як і всі, харчуємося фастфудом на території парку.

Про свої недосконалості

З восьмого або дев’ятого класу у мене з’явилися розтяжки на сідницях. Я ніколи через них не комплексувала. Навпаки, вони мені навіть подобаються!

Про спорт

Після народження дітей заняття спортом стали для мене необхідністю. У своїх тренуваннях я люблю змішувати типи фізичного навантаження. Люблю бокс – це ніколи не буває нудно. Я також приділяю увагу роботі над пружністю і рельєфом шкіри – кожен раз після душу зволожую тіло лосьйоном. У моїх найближчих планах також почати займатися сальсою і стрибнути з парашутом!

Про догляд за обличчям

Я люблю робити плазмоліфтінг – це коли фахівці беруть вашу власну кров, проганяють її через спеціальний апарат, відокремлюють з неї плазму і назад вводять в ваше обличчя за допомогою мікроголки. Багато хто називає цю процедуру “Догляд за обличчям вампіра”. Я роблю її так часто, як тільки можу. Ми з Хлоєю також пробували кріотерапію – процедура нам настільки сподобалася, що ми хотіли б робити її щоранку.

Про ментальне здоров’я

Протягом останніх трьох років я ходжу на терапію. Раз на тиждень у мене подвійний сеанс, і я завжди чекаю цього з нетерпінням. Після цих занять я зрозуміла, що можу усунути майже будь-яку проблему в самому її зародку. Після кожної важкої ситуації я аналізую, який урок я повинна була винести з усього цього.

Раз в тиждень по можливості я також намагаюся відвідувати церкву. Я йду туди з друзями, а потім ми тією ж компанією йдемо кудись вечеряти. За фактом я домосід, тому мене буває важко змусити проявити якусь соціальну активність.

Поділись


Новини партнерів