Кіану Рівз разом з коханою Олександрою Грант з’явився на зйомках фільму “Матриця 4”

55-річний Кіану Рівз зараз активно зайнятий роботою над четвертою частиною “Матриці 4”, в якій знову постане перед глядачами в ролі Нео, яка колись прославила його на весь світ. Днями на зйомках картини, які проходять в Сан-Франциско, актора відвідала його 46-річна кохана Олександра Грант.

Вчора папараці сфотографували зоряну пару ввечері на виході зі свого готелю. Кіану і Олександра гарненько утеплилися, взяли з собою забиті необхідним реквізитом сумки і разом вирушили на нічні зйомки четвертої частини “Матриці”.

Нагадаємо, що вперше про роман актора і художниці заговорили в листопаді 2019 року – тоді Кіану і Олександра разом відвідали гала-вечір Art + Film, на якому ніжно трималися за руки і вели себе як пара. Пізніше з’ясувалося, що насправді Рівз і Грант зустрічаються вже кілька років, просто весь цей час вважали за краще не афішувати свої стосунки.

Вони разом вже дуже давно. Пам’ятаю, як кілька років тому Олександра сказала мені: “Кіану Рівз – мій хлопець”. Вона ходила з ним на багато заходів, просто раптово всі дізналися, що він зустрічається з нею, – розповів інсайдер про роман актора і художниці.

Всі друзі і близькі Рівза і Грант стверджують, що вони дуже гармонійна пара. У Кіану і Олександри багато спільних інтересів, вони дуже скромні люди і не люблять бути в центрі уваги.

Поділись


Новини партнерів