Сальма Хайек відповіла на звинувачення в зловживанні ботоксом

53-річна Сальма Хайек в численних інтерв’ю заявляє, що ніколи не пробувала колоти ботокс або робити “уколи краси”. Однак, судячи з усього, не всі шанувальники їй вірять. Вчора зірка опублікувала в інстаграмі знімок, зроблений на пляжі, а передплатник звинуватив її в зловживанні ботоксом.

Занадто багато ботокса. Сальма, не потрібно, – написав один з користувачів мережі.

У мене немає ботокса, але спасибі за пораду, а то я вже подумала, що, можливо, прийшов час, – з гумором відповіла вона.

12 березня в світовий прокат вийде комедія “Як бос” (Like a Boss), в якій Сальма виконала роль успішної бізнесвумен в б’юті-індустрії. Журналісти з Entertainment Tonight вирішили дізнатися у актриси, як їй вдалося перевтілюватися в свою героїню Клер Мун. Виявилося, що для повного занурення в образ Хайек пропонували збільшити губи. Актриса заявила, що раніше їй не доводилося стикатися з подібними пропозиціями.

Я розпереживалася, тому що ніколи не робила подібних процедур. Мені було цікаво побачити ефект від них, але відразу після цієї комедії мене чекав новий проект, до якого я приступила через три дні після закінчення зйомок. Мені дісталася героїня з непростою долею, вона з’являється на екрані без макіяжу і укладання, і я не могла допустити, щоб на її обличчі були губи з філлерами,- зазначила вона.

В результаті стилісти картини змінили зовнішність Сальми за допомогою рудої перуки і накладних зубів. Оцінити б’юті-трансформацію актриси ми зможемо вже зовсім скоро.

 

Поділись


Новини партнерів