Адель виступила на весіллі найкращої подруги і обвінчала її з коханим

31-річна Адель не давала великих концертів зі свого останнього виступу в 2017 році на стадіоні “Уемблі” в Лондоні. На публіці з того моменту співачка не співала, проте зрідка виконувала свої хіти на приватних вечірках друзів.

На минулих вихідних Адель якраз зробила такий виняток заради весілля своєї кращої подруги Лори Докрілл і її коханого Уго Уайта. У розпал вечірки співачка піднялася на сцену, щоб виконати одну зі своїх найпопулярніших пісень Rolling In The Deep. Примітно, що в цей вечір в репертуарі зірки були не тільки її композиції: наприклад, вона також виконала пісню Spice Up Your Life групи Spice Girls.

Адель підспівували не тільки самі молодята, а й усі гості весільної вечірки. Зірці вдалося так розігріти зал, що всі присутні відразу ж пустилися в танок. До речі, на весіллі подруги у Адель була ще одна відповідальна місія – наречена (саме їй присвячено пісню Адель My Same) попросила зірку повінчати її з нареченим, і Адель із задоволенням виконала це прохання.

На весільній вечірці Адель з’явилася в білій водолазці з коротким рукавом і пишній спідниці з квітковим принтом. Образ зірки доповнювали туфлі тілесного кольору, сережки-кільця у вухах і маленький елегантний капелюшок у формі білої квітки. Багато гостей вечірки в черговий раз відзначили, як сильно схудла зірка.

Адель ходить в кілька спортивних залів. В основному вона зустрічається зі своїм особистим тренером вранці. Вона дуже старанно працює над своїм тілом і кожен раз залишає зал вся мокра від поту, – розповів інсайдер.

До речі, раніше Адель сама розповідала шанувальниці, що їй вдалося схуднути на 45 кілограмів.

Поділись


Новини партнерів