Хейлі Болдуін про перші місяці шлюбу з Джастіном Бібером: “Ми жили в стані стресу”

23-річна Хейлі Болудін стала героїнею нового номера американського Elle. У бесіді з редакторами видання модель розповіла про спільне життя з 25-річним Джастіном Бібером і труднощі, з якими їм довелося зіткнутися в шлюбі через його хворобу Лайма. При цьому Хейлі зізналася, що Джастін саме та людина, з якою вона хотіла б прожити до кінця своїх днів:

“Він дивовижна людина і приголомшливий партнер. Він єдиний, з ким я хотіла б провести все своє життя, так що мені дуже пощастило. Звичайно, спочатку нам довелося потрудитися, щоб подолати всі розбіжності, проте воно того варте. Джастін завжди був тією людиною, про яку я неймовірно дбала і сильно любила.”

Болдуін розповіла і про серйозну хворобу Бібера, через яку їм довелося на цілий рік відкласти пишне торжество з нагоди весілля. Хейлі зізналася, що в найскладніші періоди завжди перебувала поруч з коханим і розуміла, що в той напружений момент влаштовувати свято було б зовсім ні до чого.

“Коли ми одружилися, ми відразу вирішили йти по життю разом. Я відчувала, що не на часі влаштовувати весілля в цій неспокійній і напруженій атмосфері. Джастін захворів і перший час не розумів, що з ним відбувається. У нас довгий час не було діагнозу, тільки потім з’ясувалося, що це хвороба Лайма.

Було важко, тому що громадськість засуджувала, говорила, що Джастін виглядає так, ніби приймає наркотики. Він дійсно виглядав хворим, але тоді ми ще не розуміли, чому саме. Кілька місяців я намагалася допомогти йому зрозуміти, що відбувається. На щастя, тепер він абсолютно здоровий”, – поділилася Хейлі.

За словами моделі, їй дуже подобається залишатися з коханим вдома: зазвичай в ці дні вони лежать в обнімку на дивані і переглядають кращі серії “Друзів” (Friends). Хейлі сказала, що вони з Джастіном за винятком рідкісних випадків не користуються телефонами в ліжку – цю пораду моделі дала найкраща подруга Кендалл Дженнер.

 

Поділись


Новини партнерів