Дієта топ-моделі: як Жизель Бюндхен вдається підтримувати фігуру мрії

У 38 років Жизель Бюндхен має завидну фігуру. Якщо ви думаєте, що це виключно через бразильські гени, то помиляєтеся. Для створення тіла своєї мрії, вона їсть суворо здорову їжу. У книзі «Уроки: мій шлях до осмисленого життя» Жизель розкриває своє щоденне меню, пише Жіночий Світ.

Ранок

Модель починає день з циклу медитації і розтяжки, потім п’є склянку теплої води з половиною вичавленого лимона, корисний зелений сік із селери, огірка, половини яблука, куркуми, імбиру, лимонного соку, буряка або капусти.

У дні, коли вона йде на тренування, сік замінюється коктейлем з високим вмістом білка. Він складається зі свіжих фруктів, какао, насіння конопель, насіння Чіа і кокосового молока. Іноді вона додає горіхове масло і протеїновий порошок.

Обід

Обіднє меню складається з рослинних продуктів: хрусткий салат з крекерами і авокадо, або суп з нутом і овочами. Бюндхен особливо любить їсти домашні млинці з начинкою.

Перекушування

В якості невеликого перекусу, Жизель віддає перевагу маленьким порціям корисної їжі: овочеві палички з хумусом – альтернатива чіпсам та шоколаду.

“Втім, у топ-моделі є і невелика слабкість – Жизель Бюндхен любить перекушувати сиром. Тільки козячим або овечим, вона не переносить коров’ячого молока”, – пише видання Fit For Fan.

Вечеря

М’ясо рідко зустрічається в меню суперзірки, а овочі, цільні зерна або бобові, подаються щодня. Раз в тиждень вони сім’єю їдять смачну рисову локшину без глютену або пасту з кіноа.

Пиття

Супермодель не п’є напої під час і до 30 хвилин після їжі – це ускладнює травлення, на її думку. Жизель не вживає алкоголь, за винятком келиха вина або Маргарити на урочистих заходах.

Поділись


Новини партнерів