Слава з НеАнгелів спокусила ідеальною фігурою у латексному костюмі

Слава Камінська з групи НеАнгели повернулася з відпочинку і одразу ж зайнялася собою. Красуня показала нове фото на своїй сторінці в Instagram, порадувавши шанувальників пікантною позою.

Співачка Слава Камінська зазначила, що довгий час не могла себе змусити піти в зал і взагалі зайнятися спортом. Але її мотивацією став новий костюм, в якому вона сфотографувалася.

Новий кадр вийшов дуже ефектним, оскільки костюм підкреслив апетитні форми співачки. Слава розповіла, що вона качала прес в гримерці після свого концерту. А користувачі мережі, у свою чергу, не втрималися і засипали артистку компліментами.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Я долго не могла себя заставить пойти в зал🤦🏽‍♀️ да и вообще спорт, в последнее время – это не мое😂 но иногда мотивацией может стать новый костюм🤣 @fitsecretbyvaleriyakruk , который даст возможность почувствовать себя в форме , скрывая все недостатки 😂 Сразу есть , что показать 🤣 @valeriyakruk я может тоже стану Мисс бикини 😂 , но это не точно 😂😂😂😂😂 Кстати, это я в гримерке после концерта пресс качала 😂 и прильнула к стене 😂 Что вас мотивирует, когда совсем лень ?

Допис, поширений Babaslavka (@babaslavka)

Джерело

Поділись


Новини партнерів