Інсайдер розповів, чому Том Круз не хоче бачитися зі своєю донькою Сурі

Поки 54-річний Бред Пітт відчайдушно бореться за можливість хоч зрідка бачитися зі своїми дітьми, його колега, 56-річний Том Круз, навпаки, не хоче зустрічатися з 12-річною дочкою Сурі, хоча і має на це повне право. Нещодавно інсайдер розповів виданню Us Weekly, з якої причини актор відмовляється від належних йому десяти побачень на місяць зі своєю спадкоємицею, народженою в шлюбі з 39-річною Кеті Холмс.

!Кожній людині дозволено бачити свою дитину, якщо вона цього дійсно хоче. Том зробив свій вибір: він не зустрічається з донькою, бо вона не саєнтолог”,
– розповів анонім в інтерв’ю.

До слова, давнє захоплення Тома Круза вже не раз відбивалося на його особистих стосунках з близькими людьми. Третій шлюб голлівудського актора зруйнувався саме через те, що Кеті Холмс заявила, що відмовляється від саєнтологічних переконань і бажає виховувати доньку в католицькій вірі.

Не так давно в пресі також з’явилася інформація про те, що при розлученні в 2012 році екс-дружина Круза навіть підписала угоду про нерозголошення, згідно з якою вона не має права висловлюватися про сайєнтологічну церкву, послідовником якої і є Том. Цією інформацією з журналістами поділилася екс-саєнтолог, 48-річна актриса Ліа Реміні, яка стверджує, що в разі порушення цього договору Кеті може втратити опіку над Сурі.

“Повірте мені, Кеті Холмс заборонено вечеряти зі мною, хоча раніше ми були близькими подругами. Вона може втратити опіку над Сурі. Це досить болісно і серйозно”.

– розповіла Ліа.

До слова, Том Круз не підтримує відносини не тільки з Сурі, а й зі своїми прийомними дітьми від другого шлюбу з Ніколь Кідман. Кілька років тому старша донька актора, 25-річна Ізабелла, навіть не запросила його на своє весілля, незважаючи на те, що вона розділяє захоплення Тома і також захоплюється сайєнтологією.

Поділись


Новини партнерів