”Було неприємно”: нова ”Міс Україна” присоромила скандальну Дідусенко

Переможниця конкурсу краси “Міс Україна-2018” Леоніла Гузь прокоментувала скандал, що стався на конкурсі краси з моделлю Веронікою Дідусенко, яку позбавили титулу переможниці через обман оргкомітету.

Гузь зазначила, що вчинок дівчини є для неї незрозумілим і неприємним, проте підкреслила, що сама вона не має до інциденту жодного відношення. Про це Леоніла розповіла в інтерв’ю “Фактам”.

“Я дивувалася, мені було неприємно і незрозуміло, чому Вероніка так вчинила. Але, врешті-решт, це її історія, яка до мене не має ніякого відношення. Мені не хотілося про це навіть замислюватися”, – поділилася переможниця конкурсу краси.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Доброе утро!☀️ И хорошего всем дня! А я собралась и побежала работать!👸🏽 #missukraine2018

Допис, поширений Леонила Гузь (@leonila.guz)

“Міс Україна-2018” також додала, що до скандалу відмінно спілкувалася з Дідусенко, а під час підготовки до конкурсу дівчата жили разом. При цьому Гузь уточнила, що Вероніка і словом не обмовилася про те, що була заміжня і має дитину.

“Я була в добрих стосунках з Веронікою. Кілька тижнів підготовки до конкурсу, який проходив на базі за містом, ми жили в одному номері, ділилися всіма переживаннями. При цьому Вероніка і словом не обмовилася про те, що вже була заміжня і навіть виховує дитину. Мені навіть в голову таке не могло прийти!” – здивувалася Леоніла.

Нагадаємо, в кінці вересня 2018 року Вероніку Дідусенко позбавили звання “Міс України” вже через кілька днів після заходу. Як стало відомо, киянка порушила правила конкурсу, приховавши інформацію про те, що у неї є дитина і що вона була заміжня.

Поділись


Новини партнерів