Емма Стоун з дитинства бореться з психічним розладом: “Це дійсно страшно”

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 20: Emma Stone attends "Maniac" Season 1 Premiere at Center 415 on September 20, 2018 in New York City. (Photo by Steven Ferdman/Getty Images)

Емма Стоун з юних років бореться з панічними атаками і навчилася використовувати свої страхи на благо, хоча з жалем визнає, що не позбулася від них до цього дня. 29-річна актриса розповіла в інтерв’ю про психічні проблеми, які вперше виникли, коли їй було сім років.

“Після першого класу у мене був перший напад паніки. І це дійсно страшно. Я була в гостях у подруги і раптом відчула, що весь будинок у вогні, згорить дотла, а ми всі загинемо. Насправді пожежі не було, але я сиділа в спальні і відчувала величезний страх”,- розповіла зірка Голлівуду.

За її словами, після цього випадку вона перестала ходити в гості і боялася перебувати далеко від мами. У другому класі прикидалася хворою, щоб щоранку ходити до медсестри і дзвонити мамі. Психотерапевт виявив у дівчинки синдром генералізованої тривожності і панічні атаки, але самій Еммі про це не сказали.

“Я вдячна за те, що не знала про розлад”,- сказала вона.

Стоун хотіла стати акторкою і згодом виявила, що обрана професія допомагає їй справлятися з занепокоєнням.

“Займаючись імпровізацією, я зрозуміла, що можу використовувати сильні почуття і асоціативне мислення. У роботі мені стало допомагати те, що раніше змушувало прокидатися ночами. Я також вважаю, що внутрішня боротьба розвиває здатність співчувати, а це важливо в роботі над роллю. Люди, які страждають від тривоги і депресії, дуже чутливі і розумні. Світ жорстокий, і якщо ви не дозволите йому скалічити вас, то отримаєте силу для чогось продуктивного і позитивного”,
– вважає актриса.

Поділись


Новини партнерів