Кендалл Дженнер розповіла, що мріє про шлюб: “Я готова вийти заміж навіть зараз”

CANNES, FRANCE - MAY 12: (EDITORS NOTE: Image has been digitally retouched) Model Kendall Jenner attends the screening of "Girls Of The Sun (Les Filles Du Soleil)" during the 71st annual Cannes Film Festival at on May 12, 2018 in Cannes, France. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

22-річна Кендалл Дженнер, на відміну від своїх сестер, про особисте життя не любить говорити, тому інформації про те, кому ж належить її серце, не так багато. Кілька місяців тому говорили, що вона зустрічається з баскетболістом Беном Сіммонсом, а через тиждень її застали за поцілунками з Анваром Хадідом. Проте в останньому епізоді реаліті-шоу “Сімейство Кардашьян” (Keeping Up with the Kardashians) модель розповіла, що мріє вийти заміж.

“Я просто хочу втекти в мерію просто зараз і вийти заміж. Просто так, зопалу”,- сказала вона своїй подрузі Джен Аткін.

Та, однак, справедливо зазначила, що у Кендалл поки немає поруч тієї людини, з якою вона могла б пов’язати себе вузами шлюбу, та й поспішати з таким відповідальним рішенням їй явно не варто.

“Тобі не варто виходити заміж, поки тобі не виповниться 28-29 років. Хто знає, може на той час ти взагалі не захочеш одружуватися. Ймовірно, ваше покоління буде вважати це занадто старомодним”,- сказала вона.

Але Кендалл була невблаганна і заявила, що хоче заміж. За кого – так і залишилося питанням.

Нещодавно модель зізналася, що їй не до душі виставляти своє особисте життя напоказ:

“Мені подобається якась приватність. Я не така, як мої сестри, які демонструють свої відносини на публіці. Я завжди буду робити все можливе, щоб приховувати свої стосунки”,- заявила вона.

Хтозна, можливо, про шлюб Кендалл Дженнер все ж заговорила неспроста і її серце вже зайняте?

Поділись


Новини партнерів