Гвінет Пелтроу розповіла, як їй вдалося впоратися з післяпологовою депресією без ліків

CULVER CITY, CA - JANUARY 28: Actress Gwyneth Paltrow attends Hollywood Stands Up To Cancer Event with contributors American Cancer Society and Bristol Myers Squibb hosted by Jim Toth and Reese Witherspoon and the Entertainment Industry Foundation on Tuesday, January 28, 2014 in Culver City, California. (Photo by Michael Buckner/Getty Images for Entertainment Industry Foundation)

46-річна Гвінет Пелтроу знову розговорилася на тему своєї післяпологової депресії, і розповіла про те, як змогла її пережити.

“У мене була післяпологова депресія, коли я народила сина Мозеса. Лікар хотів виписати мені антидепресанти, і я подумала, що якщо мені дійсно вони знадобляться, то я куплю їх. Ці засоби напевно допомагають багатьом людям, але я вирішила шукати альтернативні методи лікування. Я записалася на терапію і знову почала займатися спортом, припинила пити алкоголь і просто дозволила собі трохи відпочити, я навіть стала спати довше. Мій стан приводив мене в жах, я ніколи не думала, що зіткнуся з післяпологовою депресією”,

– сказала вона під час розмови з актрисою Блайт Деннер.

За словами зірки фільму “Залізна людина” (Iron Man), коли народилася її донька Еппл, її охопила ейфорія і відчуття всепоглинаючої радості, а ось після народження сина Мозеса все було по-іншому.

Гвінет розповіла, що вона відчувала себе відстороненою. Актрису мучили докори сумління, адже вона не могла спілкуватися з сином так само, як з донькою. Колишній чоловік знанаменитості, Кріс Мартін, став першим, хто зрозумів, що з його дружиною щось відбувається.

“Кріс підійшов до мене і спитав: “Щось не так?” Я наполегливо відповідала, що все в порядку. Однак незабаром все стало очевидним. Я думала, що післяпологова депресія означає, що ви настільки пригнічені, що не можете доглядати за дитиною. Але є різні ступені цього стану, тому я думаю, що так важливо говорити про це. Це був дуже важкий час для мене. Я відчувала себе невдахою”, – сказала вона.

Пелтроу, яка вже більше трьох років зустрічається з продюсером Бредом Фелчаком, зізналася, що вони не планують заводити дітей.

“Ми з Бредом більше не хочемо дітей. З дітьми і так нелегко, а нам до того ж потрібно об’єднати дві сім’ї”,- сказала вона.

 

Поділись


Новини партнерів