Спокуслива Тіна Кунакі і стильний Венсан Кассель на показі Etam в Парижі

51-річний Венсан Кассель і 21-річна Тіна Кунакі, які лише місяць тому стали чоловіком і дружиною, продовжують відвідувати покази в рамках Тижня моди. Всього кілька днів тому зоряна пара була помічена на презентації весняно-літньої колекції Roberto Cavalli в Мілані, а вже вчора актор і модель перемістилися в Париж.

У столиці одного з найромантичніших міст світу Венсан і Тіна відвідали показ бренду нижньої білизни Etam. І якщо під час свого попереднього виходу подружжя обрало вбрання в стилі total black, то на цей раз вони підібрали більш яскраві луки.

Кунакі з’явилася на показі в білій трикотажній сукні з глибоким вирізом (не звернути увагу на її красиве декольте просто неможливо!), шви якої оброблені неоновим кольором (а він нині в тренді), і в чорних босоніжках з зав’язками на тонкому каблуці. Венсан вибрав більш комфортний образ: на ньому були світлі джинси і сорочка з того ж матеріалу, затишний кардиган коричневого кольору і картата кепка на голові.

Молодята уважно спостерігали за показом і виглядали неймовірно щасливими. До слова, після одруження пара практично не розлучається і виходить у світ виключно удвох.

Нагадаємо, що історія любові актора і моделі почалася більше двох років тому. Бурхливий роман Тіни і Венсана завершився красивим весіллям. Відомо, що пару абсолютно не бентежить 30-річна різниця у віці. Кассель переконаний, що люди не вибирають тих, в кого закохуються.

Поділись


Новини партнерів