Авріл Лавін записала перший трек після 3-річної перерви, спричиненої страшною хворобою

Канадська співачка Авріл Лавін ( Avril Lavigne) на довгий час була змушена залишити сцену. Вона перехворіла хворобою Лайма та кілька років боролася з її наслідками. Це бактеріальне захворювання переносять іксодові кліщі при укусі. Воно проявляє себе у вигляді температури, головного болю, втоми і характерної шкірної висипки. В особливо серйозних випадках бактерії можуть викликати параліч, проблеми з серцем і суглобами.

Співачка більше як півроку не могла навіть встати з ліжка. Авріл розлучилася з вокалістом групи Nickelback Чедом Крюгером, впала в депресію і практично не з’являлася на публіці.

Нещодавно співачка оголосила про повернення на сцену і анонсувала перший за п’ять років альбом. Дівчина написала його під час хвороби. «Це були найгірші роки мого життя, коли я переживала фізичні і моральні потрясіння. Але я змогла перетворити цей бій з хворобою в музику, якою дійсно пишаюся», – розповіла вона.

Сингл “Head Above Water”, перша представлена Авріл пісня з альбому, був написаний в найважчий для неї момент. Дівчина майже не могла дихати від слабкості і боялася, що задихнеться. У приспіві дівчина благає Бога не дати їй потонути.

Співачка заснувала фонд боротьби з хворобою Лайма.

Поділись


Новини партнерів