Стильні та закохані: Розі Хантінгтон-Уайтлі та Джейсон Стетхем на побаченні в Лондоні

31-річна Розі Хантінгтон-Уайтлі хоч і не брала участі в лондонському Тижні моди, проте в столицю Великобританії вона, як і багато її колег, теж завітала, і незважаючи на те що зараз всі представники фешн-індустрії перемістилися в Мілан, Розі вирішила в Лондоні трохи затриматися.

Компанію моделі склав її 51-річний наречений, за якого через вісім років відносин вона незабаром вийде заміж, знаменитий актор Джейсон Стетхем. Вчора папараці зняли пару на вулиці Лондона, коли вони, тримаючись за руки, виходили з ресторану.

Одягнені закохані були дуже стильно. Розі для побачення з майбутнім чоловіком вибрала total black look. Вона з’явилася на публіці в чорній шкіряній спідниці-олівці, заправленій в неї водолазці і сріблястих босоніжках з ремінцями. Її образ доповнила середнього розміру сумка, яку вона несла в руці.

Джейсон ж, хоч і був одягнений зовсім в іншому стилі (якщо Розі зробила ставку на елегантність, то він віддав перевагу casual), прекрасно гармоніював зі своєю коханою. Його вибір припав на чорні джинси і кардиган, бежевий тренч і білі кросівки – той випадок, коли і образ представника сильної статі був бездоганний.

На побачення закохані відправилися одні, залишивши свого однорічного сина з нянею. Як нещодавно зізналася модель, її життя після народження сина сильно змінилося.

“Це просто неймовірні емоції, врешті-решт сім’я – це найважливіше, що є на світі”,

– говорила вона.

 

Поділись


Новини партнерів