У мережі обговорюють кільце на безіменному пальці Хайді Клум

Щаслива і закохана Хайді Клум продовжує виходити в світ виключно в супроводі свого молодого бойфренда Тома Каулітца. Ось і минулого вечора 45-річна модель і 29-річний музикант з’явилися на червоній килимовій доріжці премії “Еммі-2018”.

І хоча образи обох, безумовно, не залишилися непоміченими, увага публіки була прикута не стільки до їхніх вечірніх нарядів, скільки до кільця з великим каменем, яке прикрашало безіменний палець Хайді. Прикраса викликала бурхливі обговорення в мережі. Чи не вирішила часом пара побратися?

Багато хто припустив, що через півроку після початку роману молодий бойфренд зважився зробити моделі пропозицію руки і серця. Однак Клум ці сумніви розвіяла, заявивши, що ні про яке весілля не може бути й мови.

“Ні! Всі ці прикраси взяті напрокат. Вони просто йдуть в комплекті з моїм намистом на шиї. Не варто додумувати зайве! Це просто милі кільця …”

– сказала вона.

По всій видимості, Хайді, яка була одружена двічі, і Том, який був одружений один раз, просто не хочуть поспішати з весіллям. І велика різниця у віці зірок, як багато хто може подумати, тут абсолютно ні при чому.

“Мій бойфренд набагато молодший за мене, і багато хто дивується цьому, люди задають мені питання. Я зовсім не думаю про це, не беру в голову. Ми повинні просто жити щасливо, не надто турбуючись про те, що думають люди, тому що стрес тільки додасть вам зморшок”,

– зізналася модель в одному з недавніх інтерв’ю.

За словами зірки, вона зовсім не відчуває себе на свій вік, не думає про те, що стає старшою, а просто насолоджується життям.

Поділись


Новини партнерів