Крістіна Агілера зізналася, що хотіла б записати пісню з Брітні Спірс

Вчора, 12 вересня, 37-річна Крістіна Агілера з’явилася на шоу Джиммі Кіммела (до речі, прийшла вона туди в чорному шкіряному плащі, який так полюбився останнім часом зіркам, і чоботях на високих підборах), де поспілкувалася з телеведучим на найрізноманітніші теми.

Так, розговорившись про соціальні мережі і їх ролі в сучасному житті (а особливо в житті знаменитостей), зірка зізналася, що якби кілька років тому, коли вона тільки починала кар’єру співачки, соцмережі були б такі популярні, вона неодмінно цим скористалася б. Агілера розповіла, що замість того щоб змагатися з Брітні Спірс, вона б стала з нею співпрацювати.

“Коли я тільки починала своє сходження до зоряного олімпу, ми з Брітні були конкурентками. Але якби у нас тоді були соціальні мережі, ми б записали спільну композицію і “вистрілили” з нею”,- заявила вона.

При цьому співачка відзначила, що не проти зробити це і зараз.

“Ну якщо її представники погодяться …”- сказала Агілера.

Адже ще недавно зірка згадувала, як важко переживала порівняння зі своєю конкуренткою в 2002 році.

“Я пам’ятаю, як мені було боляче від рекламних роликів на MTV, в яких Брітні позиціонували як хорошу дівчинку, а мене як погану. Ніби нормально тільки одне – бути скромною і цнотливою. А якщо збираєшся залишатися самою собою, то виникнуть проблеми”,- говорила Крістіна.

Схоже, все-таки образи залишилися позаду, і хтозна, можливо, Крістіна всерйоз подумує про новий дует. Цікаво, що на це скаже Брітні?

Поділись


Новини партнерів