Блейк Лайвлі розповіла, як відзначила шосту річницю шлюбу з Раяном Рейнольдсом

NEW YORK, NY - MAY 14: Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds attend the 'Deadpool 2' screening at AMC Loews Lincoln Square on May 14, 2018 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

У неділю, 9 вересня, Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс відзначали шосту річницю сімейного життя. А через кілька днів актриса розповіла про це докладніше в ефірі шоу “Доброго ранку, Америка” (Good Morning America). За її словами, в той день вони з чоловіком просто нічого не робили, а це вже означає відмінний відпочинок.

Найкращий відпочинок виходить, коли вдається нічого не робити в колі сім’ї. Там ми і провели цей день. Мені довелося пояснити дочці, що таке річниця шлюбу. Вона запитала мене: “Це означає, що сьогодні у вас з’явиться ще один малюк?”
– розповіла Блейк в інтерв’ю.

Боже, ні. Це означає, що у нашого весілля сьогодні день народження,
– твердо і з деяким переляком відповіла дитині Блейк.

Лайвлі і Рейнольдс одружилися 9 вересня 2012 після 11 місяців роману. Подружжя виховує двох доньок: трирічну Джеймс і Інес, якій в кінці вересня виповниться два роки.

Блейк каже, що у її дітей звичайне життя, але при цьому одна з дівчаток вже встигла прославитися: її голос звучить на початку пісні Тейлор Свіфт Gorgeous. Співачка і актриса давно дружать, тому хвилина слави малятка Джеймс настала так рано.

Ми були дуже збентежені. Джеймс не знає, що вона знаменитість,
– сказала Лайвлі.

Поділись


Новини партнерів