Канікули тривають: Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес на яхті біля берегів Сен-Тропе

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес не поспішають прощатися з літом, а старший син футболіста повертатися в школу. Останні сонячні дні тріо вирішило провести на яхті біля берегів Сен-Тропе.

Кріштіану Роналду швидко закінчив свій виступ на чемпіонаті світу і відразу ж відправився відпочивати в Грецію, а незабаром оголосив про перехід в італійський “Ювентус”. На новому місці початок сезону у футболіста не склався: він ще не забив жодного гола за свій новий клуб, а головний тренер збірної Португалії не викликав його на матч Ліги націй проти Італії. Фернанду Сантуш пояснив своє рішення так: мовляв, Кріштіану треба більше тренуватися і швидше адаптуватися на новому місці. Однак сам футболіст вільний час провів інакше: замість бази під Туріном – яхта біля берегів Сен-Тропе, замість виснажливих тренувань – сонячні ванни, а компанію нових товаришів по команді замінила сексапільна подруга.

Джорджина, яка слідом за улюбленим переїхала в Італію, також починає повільно звикати до Dolce vita: недавно дівчина дебютувала на Венеціанському фестивалі, а потім вирушила на Сардинію, де її вже чекав на білосніжній яхті коханий.

Кріштіану Роналду поступово адаптується до життя в Турині і вже носить плавки італійської марки Versace.

Шанувальники футболіста не сумують і сподіваються, що хороший відпочинок – запорука майбутніх перемог їх героя.

Поділись


Новини партнерів