Жодних жартів про розлучення: Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі відвідали прем’єру фільму

Відзначивши напередодні шестиріччя весілля, Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс, як і багато звичайних пар, вирішили провести романтичний вечір в кіно. Правда якщо мова йде про зірок Голлівуду, звичайно, йдеться не про звичайний сеанс, а про прем’єру нового фільму за участю Блейк “Просте прохання” (A simple favor), яка пройшла в Музеї сучасного мистецтва в Нью-Йорку.

Перед камерами в цей вечір Лайвлі знову з’явилася в брючному костюмі – на цей раз від Givenchy. Нагадаємо, останнім часом зірка під час світських виходів часто віддавала перевагу штанам, перейнявши на час промо-кампанії нового фільму і стиль своєї героїні, яка нерідко з’являється на екрані в костюмах.

Пара, відома своїм гарним почуттям гумору, в цей вечір, здається, обійшлася без взаємних підколів. Черговими жартами, немов подарунками, Блейк і Раян обмінялися якраз на річницю весілля. Лайвлі прокоментувала нове рекламне фото з чоловіком для його компанії Aviation’s Gin, а Рейнольдс у відповідь налаштував в своїй робочій пошті жартівливу “автоматичну відповідь” на вечір прем’єри нового фільму дружини.

Через нескінченні жарти, якими обмінюється подружжя, журналісти весь час підозрюють, що шлюб знаменитостей тріщить по швах, і зірка “Дедпула”, здається, знайшов спосіб поіронізувати і над лихослів’ям в ЗМІ.

Спокійно до чуток ставиться і сама Блейк.

“За межами Instagram ми жартуємо один над одним набагато більше”,- поділилася вона.

Поділись


Новини партнерів