Сюрприз: Роббі Вільямс і Айда Філд стали батьками втретє

Несподівана новина прийшла сьогодні з Лос-Анджелеса. У Роббі Вільямса та Айди Філд народилася третя дитина. Дівчинка з’явилася на світ завдяки сурогатній матері. Про це подружжя розповіло в своєму Instagram в п’ятницю вранці.

“Весь цей час ми тримали в секреті одну прекрасну новину. У нас народилася донька! Ласкаво просимо в цей світ, Колетт (Коко) Джозефін Вільямс! Щоб зустріти тебе, ми пройшли довгий і складний шлях, саме тому ми нікому не говорили про тебе заздалегідь. Ця маленька леді біологічно наша дитина, яку виносила абсолютно неймовірна сурогатна мати, якій ми безмежно вдячні. Ми на сьомому небі від щастя, що ця прекрасна маленька з’явилася в нашому житті. Як колись було з Тедді і Чарлі, ми просимо поважати Коко і наше право на приватне життя”,

– написала в своєму Instagram Гайда Філд під чорно-білою фотографією, на якій видніється ручка новонародженої дівчинки.

Нагадаємо, Роббі Вільямс познайомився з американською актрисою Айдою Філд в 2006 році. Про те, що їх спілкування переросло в романтичні відносини, стало відомо через рік. 7 серпня 2010-го вони одружилися в Лос-Анджелесі. У 2012 році у пари народилася донька Теодора Роуз Вільямс (Тедді), а в 2014-му – син Чарлтон Валентин.

Поділись


Новини партнерів