Кайлі Міноуг вперше вийшла в світ з бойфрендом Полом Соломонсі

BYLINE MUST READ: TIMMSY / BACKGRID UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

В останні місяці особисте життя австралійської співачки налагодилось: свій день народження в травні вона відзначала в компанії не тільки друзів, але й нового супутника – креативного директора британського GQ Пола Соломонсі, про що свідчили фото з Instagram Кайлі. Все літо Кайлі ділилася зі своїми передплатниками романтичними фото з Полом. А вчора вирішила вивести роман з web-простору: вперше офіційно з’явилася разом з Полом на публіці.

Захід для спільного дебюту Кайлі вибрала дуже вдалий – церемонію нагород британського видання (і робочого місця Пола) GQ Men of the Year Awards 2018. По червоній доріжці Кайлі пройшла в компанії Пола, де їх і зняли фотографи, а ось позувати на банері разом з Соломонсі відмовилася.

Цікаво, що для заходу Кайлі вибрала золоту сукню Stella McCartney – той же наряд вона одягала і в травні для святкування свого 50-річчя, на якому була вперше помічена разом з Полом.

Пол Соломонс – перший, з ким Кайлі почала виходити в світ після важкого розставання з колишнім коханим, актором Джошуа Сассо. За повідомленнями видання The Sun, Пол і Кайлі “почали таємно зустрічатися” ще в лютому, але співачка тоді не хотіла форсувати події і вперше поділилася радістю з передплатниками в Instagram лише в травні. Про нового супутника співачки відомо, що він не хоче квапити події. Соломонс є креативним директором GQ c 2011 року та раніше був помічений в компанії таких відомих дівчат, як Кара Делевінь і Белла Хадід. За повідомленнями анонімних джерел і західних видань, друзі Кайлі переживають, що новий бойфренд Міноуг виявиться нітрохи не кращим за попереднього і теж розіб’є їй серце. Однак, судячи з фото, сама співачка про це не думає.

Поділись


Новини партнерів