Памела Андерсон емоційно підтримала свого бойфренда-футболіста на чемпіонаті Франції

Памела Андерсон була заміжня за Томмі Лі і Кідом Роком та добре знає, що таке бути коханою рокерів і запеклих хуліганів. Зараз в її особистій історії нова смуга – переступивши поріг 50-річчя, вона пізнає життя подруги футбольної зірки.

Побачити Памелу на трибуні спортивного матчу тепер – звичайна справа. З азартом вона вболіває за команду свого бойфренда Аділя Рамі і спілкується з дівчатами його колег-футболістів. Днями відбувся матч “Марсель” – “Монако” в рамках чемпіонату Франції, і Памели вдалося своїми очима побачити тріумф клубу, за який грає її коханий.

Матч видався напруженим і завершився з рахунком 3-2 на користь “Марселя”. Гол у ворота суперників Аділю забити не вдалося, але він зробив для цього все можливе. Памела в свою чергу помітно нервувала, хапаючись то за руки своїх сусідок-уболівальниць, то за келих з вином.

Нагадаємо, в минулому році Памела вирішила покинути Америку і переїхати на південь Франції. Під час Гран-прі “Формули-1” вона познайомилася з захисником футбольного клубу “Марсель” Аділем Рамі. Це було кохання з першого погляду, їх не збентежила ні різниця у віці (Памелі – 51, Аділю – 32), ні той факт, що вона майже не розмовляє французькою, а він погано володіє англійською.

Аділь дивиться на мене – і не може повірити, що мені 50. Він називає мене інопланетянкою. Він каже: “Перестань, тобі 30 років! Покажи мені свої водійські права! Є багато дівчат молодших за тебе, але вони так не виглядають. Як ти це робиш?” У відповідь йому я наголошую, що нам стільки років, на скільки ми себе почуваємо.

Поділись


Новини партнерів