“Шановні, не викручуйтеся”: чоловік травмованої учасниці “Танців з зірками” наїхав на суддів

Відомий пластичний хірург Едгар Камінський – чоловік вокалістки гурту “НеАнгели” та учасниці проекту “Танці з зірками – 5” на телеканали 1+1 жорстко наїхав на суддів шоу через інцидент, що стався з його дружиною.

Так, ще на репетиції першого ефіру “Танців” Слава Камінська, яка повинна була виступати в парі з переможцем минулого сезону Ігорем Кузьменко, серйозно пошкодила спину, після чого не змогла вийти на паркет і була дискваліфікована. Її чоловік написав красномовний відгук на своїй сторінці в Instagram, де висловив свою думку про травму жінки і відношення суддів до конкурсантів.

Камінський вкрай негативно відгукнувся про організацію проекту, зазначивши, що на шоу не передбачений лікар, а також не відбувається зйомка репетицій, через що неможливо проконтролювати, хто і коли може травмуватися.

“Діагноз Слави “осколкові переломи поперечних відростків хребта зліва L3, L5”. Ця травма дуже серйозна і вимагає довгих місяців реабілітації. Потрібно було зібрати всіх учасників перед початком шоу, і сказати: “Шановні, не викручуйтеся в танцях, адже критерій оцінок залежатиме зовсім від іншого. Від вас вимагається вийти на сцену, забезпечити інтригу або скандал, а далі розберемося”, – жорстко висловився про суддів проекту чоловік Слави.

Також він додав, що перед початком п’ятого сезону “Танців з зірками” ніхто з учасників не проходив медичне обстеження, і взагалі від проекту немає головного лікаря, який би контролював ситуацію і в разі травми міг би дати компетентну оцінку.

“Моє прохання до проекту – забезпечити необхідні умови, щоб зберегти здоров’я наших зірок, найняти головного лікаря і вести відеофіксацію всіх тренувань”, – підсумував Камінський.

Відзначимо, Слава Камінська, отримавши серйозну травму хребта після падіння на репетиції, не змогла вийти на паркет двічі: під час першого і другого ефіру шоу. Згідно з правилами проекту пара була дискваліфікована.

Джерело

Поділись


Новини партнерів