Бенджі Медден привітав Кемерон Діас з днем ​​народження і назвав її “кращим другом”

Сьогодні знаменита голлівудська актриса Кемерон Діас відзначає 46-й день народження. Як і в минулому році, 39-річний чоловік зірки Бенджі Медден приготував для неї ніжне привітання і в своєму Instagram поділився знімком з сімейного архіву і зворушливим коментарем.

“З днем ​​народження, крихітка. Так багато можна написати, я так пишаюся тобою, ти особлива. Спасибі тобі за те, що ти мій найкращий друг і партнер. Те, як ти живеш, яке відчуваєш співчуття до світу, як співпереживаєш йому, – все це відбивається в твоїх очах. Ти надихаєш мене на те, щоб я був найкращим чоловіком, яким тільки можна бути. Ти справжня. Я вдячний, що я твій. І ти завжди будеш для мене однією-єдиною”,- написав він.

Кемерон Діас і Бенджі Медден, нагадаємо, одружилися три з половиною роки тому. В цьому році, на велике розчарування шанувальників актриси, стало відомо, що зірка залишає кіно. Причому завершити кінокар’єру Діас вирішила, як кажуть інсайдери, саме через свого чоловіка – зйомки забирають надто багато часу, а особисте життя і сім’я виявилися для неї куди важливішими. Більш того, говорять, що пара всерйоз думає про поповнення в родині, і це, цілком ймовірно, теж вплинуло на рішення Кемерон.

“Кемерон знайшла те, що шукала. Тихе життя, яке є зараз у неї з Бенджі, вона хотіла довгий час. Вони обидва дуже щасливі, живучи спокійно”,- говорив інсайдер.

Поділись


Новини партнерів