Анджеліна Джолі відвідала Ірак, поки її діти відзначали День батька з Бредом Піттом

Днями Анджеліна Джолі прилетіла до Іраку, де відвідала табір біженців напередодні Всесвітнього дня біженців. В ході свого візиту актриса, яка також є послом доброї волі ООН, виступила з офіційною заявою, в якій подякувала народу Близького Сходу:

“У моїй країні, коли ми говоримо про Близький Схід, ми фокусуємося на конфліктах і людських стражданнях. І це правда, що велика кількість сімей в Іраку, Сирії, Лівії та Ємені страждають через конфлікти, в яких самі не беруть участь, через нестабільність, яку вони не можуть контролювати, а також екстремізм, проти якого виступають. Під час цього візиту я знову переконалася в гідності, стійкості, теплоті і щедрості народів Близького Сходу”,- сказала Джолі.

Актриса також торкнулася гострих соціальних і економічних питань, з якими стикаються біженці:

“Сім’ї біженців не можуть отримати адекватну медичну допомогу, дівчатка і жінки залишаються вразливими до сексуального насильства. Діти не можуть ходити до школи, а ми втрачаємо можливість інвестувати в біженців, щоб вони могли отримати нові знання і підтримати свої сім’ї”,- додала вона.

Варто відзначити, що в Ірак вона прилетіла одна – її діти залишилися в Лондоні з Бредом Піттом, який тепер, після нової постанови суду, отримав можливість проводити з ними набагато більше часу. Як повідомляють західні ЗМІ, актор відсвяткував з ними День батька. Актриса ж, яка раніше перешкоджала цьому спілкуванню, тепер, за словами джерел, змінила гнів на милість по відношенню до чоловіка і вирішила “сфокусувати увагу на роботі”.

Поділись


Новини партнерів