Джастін Бібер і Хейлі Болдуін підтвердили відновлення роману

В кінці минулого року Хейлі Болдуін почала зустрічатися з популярним музикантом Шоном Мендесом, про що стало відомо після церемонії вручення премій MTV EMA-2017 Лондоні, на якій вони вперше були помічені разом. Як з’ясувалося, їх роман не тривав довго: протягом кількох останніх днів папарацці бачать Хейлі виключно в компанії її колишнього бойфренда – Джастіна Бібера. І сьогодні – нехай і негласно – пара підтвердила відновлення роману.

Джастін і Хейлі цілувалися на набережній Нью-Йорка, не звертаючи уваги на  фотографів, а після цього відправилися в парк Rockefeller, де продовжили романтично проводити час. Знімки пари ексклюзивно доступні на Daily Mail, а також в Instagram деяких перехожих.

Нагадаємо, Джастін і Хейлі вперше почали зустрічатися в 2015-му, коли дочка Стівена Болдуіна вирушила відпочивати разом з Бібером, його батьком, мачухою, братом, сестрою і навіть бабусею з дідусем на острів Ангілья. Пізніше в соцмережі з’явилися фото пристрасних поцілунків, а ще через нетривалий час роман завершився.

Поділись


Новини партнерів