Бейонсе і Джей Зі повторно одружилися

Бейонсе і Джей Зі вирушили в спільний гастрольний тур, в рамках якого відвідають 15 міст Європи і 21 місто Північної Америки. Вчора відбувся перший концерт пари в Кардіффі, столиці Уельсу. Щасливчики, які опинилися в залі в цей вечір, в числі перших дізналися важливу сімейну новину пари.

Як виявилося, нещодавно подружжя провело повторну весільну церемонію, обмінявшись клятвами любові і вірності. Де, коли і за яких обставин проходило торжество, невідомо – Бейонсе і Джей Зі по традиції продовжує зберігати найважливіші подробиці в секреті. Однак, судячи з кадрів з відео, показаного на екрані під час одного з треків, гостями на церемонії пари стали їхні діти – Блу Айві і близнюки Сер і Румі.

Лейтмотивом гастрольного туру виступив девіз пари – “Справжня любов”. Ці рядки раз у раз виводилися на екран за сценою. Відносини подружжя пройшли серйозну перевірку, як то кажуть, вогнем, водою і мідними трубами. Зокрема, нещодавно Джей Зі розповідав, як вони подолали сімейну кризу після його зради.

В останній раз Бейонсе і Джей Зі гастролювали удвох в 2014 році: їх тур On The Road тривав шість тижнів і дозволив заробити парі 109 мільйонів доларів. Крім того, Джей Зі виходив на сцену разом з дружиною на фінальному концерті її туру Lemonade в Нью-Джерсі в вересні 2016 року. Новий гастрольний тур – OTR II – cвоєрідний сиквел On The Road, де будуть виконані пісні з пластинок Бейонсе (Lemonade) і Джей Зі (4:44).

Поділись


Новини партнерів