Лорак знайшла чим здивувати глядачів на шоу DIVA в Москві

Фотографії з недавнього шоу DIVA Ані Лорак, яке пройшло в Москві і було розкритиковане пресою, активно обговорюють користувачі мережі. Відверте вбрання зірки не залишилося непоміченим.

Співачка опублікувала свіжі фото шоу в своєму акаунті Instagram.

❤️ Один из самых счастливых дней в моей жизни. DIVA – шоу моей мечты, над которым мы работали целый год.. Спасибо моей семье – родителям, моему мужу @muratnalca и дочери Софии. Спасибо @fkirkorov, который еще в 2008 году, на конкурсе “Евровидение”, впервые назвал меня дивой. Я и подумать не могла, что спустя 10 лет именно так будет называться мое шоу. Спасибо гениальному режиссеру @olegbodnarchuk, моему лучшему директору @uspensky и всей нашей мировой команде. Лучшей команде! @nazardidyk @li_litkovskaya @asmekhina @koshevoi.mikhail @kolyadenko_olena @konstantinfreedom @freedomballet_official @rymakova @anilorak_team @reshetka @natfomi @martyn_alina_ @mishchenko9 @pashapetrenko @werewolffamily @selivanova_sashka @max_balenko @s_yaremchuk @tariktruhin @yuliakuzmina @zolotoy_spirin @sofia_serafimovich @stasoksi @natfomi @katya_uspenskaya @julialunyova @art_sarancha @katerinanew1 Спасибо моим друзьям и дорогим гостям @eminofficial @lazarevsergey @iliaskokotos @dimitriskontopoulos @dianaschwartz @schwartzaaa @tatiana_navka @gagara1987 @keti_one_official @nikolaibaskov @bilanofficial @panaiotov @valeriya @prigozhin_iosif @zara_music @stas_mihailoff @larisadolinaofficial @trodriguezzz @intarsofficial @igorgulyaevofficial @manucharov @arman_dav @olegvladi @navatskiy @sergeysaidov, которые разделили этот праздник со мной. Я счастлива жить с вами в одно время, безгранично благодарна каждому из вас за веру и поддержку! Спасибо моим любимым зрителям! Минск, Питер, Москва – вы были невероятны! #шоудива

Допис, поширений Ани Лорак (@anilorak)

Лорак подякувала команді і рідним за підтримку, а користувачі мережі почали обговорювати відверте вбрання співачки.

Особливу увагу привернуло тілесне боді, яке виділило всі плюси та мінуси в фігурі артистки.

“Дуже подобається Ваша творчість, з великим задоволенням слухаю практично всі Ваші пісні. АЛЕ виходити на сцену практично в нижній білизні… На мій погляд – це доля другосортних співачок без вокальних даних, яким більше нічим залучити. Так, у вас гарне тіло, але при такому підході, чому б тоді голою НЕ вийти… Успіхів Вам! (тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені, – ред.)”

“Купальник щось виділив все, що могло виділитися, але не повинно було. Якось ви завжди у мене асоціюєтеся з честю, чистотою, стриманістю, а в цих вбраннях і Ви туди ж, у світ напівголих. Взагалі вже поваги до людей та етики не залишилося у артистів”

“Ну і ну, не варто псувати образ цим боді-купальником”

” Купальник це не її”

“Купальник і халат були зайвими…”

“Швидше за все, верблюжа лапка нині в моді”, – пишуть користувачі мережі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів