10 найяскравіших пар на вечірці Vanity Fair

Відразу після закінчення церемонії “Оскар” зірки традиційно перемістилися на вечірку, що влаштовується журналом Vanity Fair. Там до них приєдналися і ті, хто запрошення на основну частину програми не отримав або з якоїсь причини не зміг бути на ній присутнім. Серйозний настрій, ледь ступивши за поріг Dolby Theatre, селебріті змінили на безтурботні посмішки. А ті, хто прийшов з другою половинкою вважав за краще потонути в обіймах коханих. На них і зупинимося детальніше.

Емілі Ратажковскі і Себастьян Бір-Макклард

Емілі Ратакожскі вперше з’явилася на афтепаті “Оскара” з кільцем на “тому самому пальці”. Про заручини зірки шанувальники дізналися 24 лютого, рівно в той же день, що і про її … весілля. І були дуже здивовані. Про коханого Емілі – продюсера Себастьяна Бір-Маккларда – до вчорашнього дня нікому нічого відомо не було.

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворд

Після відновлення відносин Майлі Сайрус і Ліам Хемсворд, які в цілому разом вже майже десять років, з’являлися разом лише декілька разів. Новий етап роману вони вирішили тримати максимально подалі від сторонніх очей. І дарма – дивитися на цю закохану парочку завжди дуже приємно!

Софія Вергара і Джо Манганьелло

Ця латино-американська пара може претендувати на звання найгарячішої. Увесь вечір Софія і Джо провели в обіймах один одного і розімкнули їх лише для того, щоб позувати фотографам на килимовій доріжці.

Аманда Сейфрід і Томас Садоскі

Останній раз Аманда і Томас виходили разом у світ в травні минулого року, коли їхня донечка тільки з’явилася на світ. Тепер подружжя – батьки зі стажем в один рік. Залишивши дитину вдома, вони разом з’явилися на афтепаті “Оскара”.

Майлз Теллер і Келлі Сперрі

У минулому році зірка фільмів “Одержимість” і “Дивергент” Майлз Теллер зробив пропозицію своїй дівчині, фотомоделі Келлі Сперрі, після 4 років відносин. Тепер шанувальники пари з нетерпінням чекають на їхнє весілля, а вони поки не поспішають міняти вечірні наряди на вінчальні.

Олівія Уайлд і Джейсон Судейкіс

Олівія Уайлд не пропускає жодної церемонії “Оскара”, хоча номінації на цю премію в її кар’єрі поки так і не було. Компанію їй найчастіше складає чоловік Джейсон Судейкіс, у якого не дивлячись на яскраві ролі в кіно і серіалах також поки немає вагомих нагород.

Айла Фішер та Саша Барон Коен

Після того як Айла Фішер та Саша Барон-Коен втретє стали батьками, новини від їхньої пари надходять рідко. Занурившись в сімейне життя вони, щоб нагадати про себе, час від часу вибираються на заходи на кшталт цього.

Емі Адамс і Даррен Ле Галло

У серпні минулого року ЗМІ активно поширювали інформацію про те, що Емі Адамс чекає дитину. Цю новину актриса так і не підтвердила, а, з’явившись на вечірці Vanity Fair, довела, що чутки були безпідставними.

Кейт Босуорт і Майкл Поліш

Кейт Босуорт і Майкл Поліш щорічно присутні на вечірці Vanity Fair, яка за кількістю зіркових гостей вважається яскравішою за сам “Оскар”. Пропустити афтепаті вони не могли і в цей раз.

Джеймс Марсден і Edei

Останнім часом актор Джеймс Марсден активно виходив у світ зі своїм 16-річним сином Джеком. Юнак тільки-тільки почав будувати кар’єру в сфері моди і потребує активної підтримки батька. На вечірку Vanity Fair, втім, Марсден вирішив прийти зовсім не з сином, а з новою подругою – британською співачкою Edei.

Поділись


Новини партнерів