Лоліта висміяла Жириновського через образи Собчак

Дивно, як політики на кшталт Володимира Жириновського, який 28 лютого буквально накинувся у студії каналу “Росія 1” на Ксенію Собчак, збираються любити Росію, яка також є жінкою.

Відповідним питанням на особистій сторінці в Instagram задалася російська співачка Лоліта Мілявська, яка звинуватила політика в брутальному поводженні з жінкою.

“Я побачила, як тепер у минулому улюблений мною Володимир Вольфович, людина з шоу-бізнесу, ображав Ксюшу, яку я давно люблю, знаю. Я ні за кого не піду голосувати, але просто мені дивно, як ці мужики, які збираються любити Росію – а вона жінка – таким неприпустимим чином ставляться до жінки”, – зазначила співачка.

Листать 👉

Допис, поширений Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya)

За словами Лоліти, жоден із присутніх у студії чоловіків не мав права так чинити з Собчак.

“Мабуть, у вас піарники слабкі, вам забули нагадати, що є інтелігентність по відношенню до жінки. Тому я як дама підтримую Ксенію Собчак, а в її особі виступаю проти насильства над жінками. Значить, ви так і вдома себе поводите, зі своїми дружинами. Правда, у кого вони є”, – додала артистка.

Відеозвернення Лоліти переглянули понад 30 тис. користувачів мережі. У коментарях поведінку лідера фракції ЛДПР назвали “огидною” і “мерзенною”.

Нагадаємо, в середу, 28 лютого, під час дебатів на телеканалі “Росія 1” кандидат у президенти Російської Федерації Ксенія Собчак облила водою лідера ЛДПР Володимира Жириновського, який накинувся на неї з образами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів