Як Дженніфер Еністон переживає розлучення з Джастіном Теру?

Дженніфер Еністон докладає всіх зусиль для того, щоб максимально безболісно пережити розлучення з Джастіном Теру. Пара зробила офіційну заяву про своє розлучення два тижні тому, з тих пір актриса намагається не залишатися на самоті. Як повідомляє The Sun, посилаючись на джерело, в особняку Еністон тимчасово оселилися її кращі подруги.

«Зараз найближчі люди Джен, приблизно десять чоловік, живуть у неї», – сказав інсайдер. За його словами, «всі вони залишилися у неї, тому що таким чином Джен легше справлятися».

Найближчим часом компанія переміститься на Гаваї, де Еністон вирішила влаштувати собі відпустку. «Джен любить пляжний відпочинок – для неї немає нічого більш розслабляючого, ніж валятися на пляжі або біля басейну. Зазвичай вона їздить до Мексики , але тільки не цього разу – їй зараз там все сильно нагадуватиме про Джастін », – пояснило джерело.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон і Джастін Теру познайомилися в 2010-му на зйомках фільму «Оголена спокуса». Теру був тоді на межі розставання зі своєю цивільною дружиною, стилістом Хайді Бівенс. Зустріч з Еністон переконала його в тому, що, незважаючи на 14 років, проведених разом, з Хайді йому не по дорозі. Джастін порвав з подругою і тільки тоді почав зустрічатися з Еністон. У серпні 2015 року Теру і Еністон одружилися в обстановці суворої секретності, і з тих пір чутки про те, що цей шлюб проблемний, виникали в ЗМІ регулярно. Причиною називався колишній чоловік актриси Бред Пітт.

Поділись


Новини партнерів