І все-таки разом: Наомі Кемпбелл з’явилася з новим бойфрендом на обкладинці журналу

Слідом за Кеті Перрі та Орландо Блумом свої нові романтичні відносини підтвердила і модель Наомі Кемпбелл. В кінці січня закордонні ЗМІ приписували їй роман з 35-річним репером Sketpa, справжнє ім’я якого Джозеф Джуніор Аденуга. З чуток, зустрічатися вони почали ще восени, але вважали за краще приховувати цей факт від громадськості. Сьогодні всі карти були розкриті – Наомі і Джозеф прикрасили обкладинку нового номера британського GQ і знялися для нього у відвертій фотосесії.

Кілька годин тому Наомі опублікувала кадр з фотосесії, на якому не видно обличь пари, зате добре проглядається татуювання Sketpa. Трохи пізніше вона опублікувала і обкладинку номера, але майже відразу видалила. Втім, ЗМІ встигли її зберегти і поширити по інтернету, позбавивши GQ права на ексклюзив.

Вперше вийти в світ разом з бойфрендом Наомі вирішила під час однієї з вечірок Тижня моди в Парижі восени, проте фотографам тоді так і не вдалося зняти їх разом.

“У Наомі і Джозефа було декілька таємних побачень. Вони обидва дуже креативні, тому винахідливо продумують зустрічі. Все йде добре”, – ділилися подробицями роману моделі інсайдери.

Джозеф Джуніор Аденуга випустив чотири студійні альбоми і отримав престижну премію Mercure у 2016 році за свою платівку Konnichiwa.

Поділись


Новини партнерів