Кеті Перрі та Орландо Блум підтвердили відновлення роману

Кілька тижнів тому інсайдери журналу The Sun повідомили, що Кеті Перрі та Орландо Блум, які розлучилися в березні минулого року, знову разом. У січні пара нібито відпочивала на Мальдівах, але ніяких фотодоказів цього не було. Днями Кеті і Орландо вирушили в нову подорож, де були “спіймані” папарацці. Зараз знаменитості проводять час в Празі разом зі своєю собакою Майті – нові знімки стали першим негласним підтвердженням їх возз’єднання і поки ексклюзивно доступні лише на Daily Mail.

Відомо, що до Чехії Кеті прилетіла сама, так як Орландо проживає там уже кілька місяців. Він знімається в серіалі Carnival Row разом з Карою Делевінь.

Нагадаємо, про роман Кеті Перрі та Орландо Блума заговорили в січні 2016 року після афтепаті “Золотого глобуса”, на якій актор і співачка багато спілкувалися і відкрито фліртували один з одним. Незабаром папараці надали підтвердження їх зв’язку у вигляді фотографій з романтичного відпочинку на Гаваях. Через деякий час Блум познайомив Перрі і зі своїм сином Фліном, і та швидко знайшла з хлопчиком спільну мову. На початку грудня 2016- го з’явилися чутки про те, що Орландо зробив Кеті пропозицію руки і серця, але інформація не підтвердилася. У березні 2017-го пара офіційно розпалася.

Поділись


Новини партнерів