Марго Роббі і Кріс Хемсворт в кумедних костюмах поборолися за звання кращого австралійця

Минулої середи дві голлівудські знаменитості родом з Австралії – Марго Роббі і Кріс Хемсворт – стали гостями розважального ток-шоу Елен Дедженерес. Під час програми актори взяли участь у вікторині: ведуча задавала банальні питання про їхню батьківщину, щоб дізнатися, хто з них “справжній” австралієць.

Для участі в конкурсі Марго і Кріс одягли безглузді костюми кенгуру і величезні боксерські рукавички. А Дедженерес задавала питання на кшталт: “Назвіть пісню Олівії Ньютон-Джон”, “Де народилася Ніколь Кідман ?” і “Ідентифікуйте двох австралійців на фотографії” (ними виявилися воскові фігури Хемсворта і його брата Ліама).

“Симпатичні версії нас двох”,- впізнав себе і брата Кріс.

Перемогу в цій “найбільшій битві” здобув Кріс, відповівши на більшість питань правильно. Хемсворт пішов не тільки зі званням “Кращий австралієць”, але і з банкою Веджімайт (густа паста темно-коричневого кольору на основі дріжджового екстракту – національне блюдо Австралії).

“Я пішов з перемогою і Веджімайт, але ми з Марго обидва переможці. Після шоу ми з’їли смачні сендвічі з пастою”, – розповів в своєму Instagram-акаунті актор.

Поділись


Новини партнерів