Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт відпочивають в Австралії

Про це весілля Ліама Хемсворта і Майлі Сайрус говорять вже кілька років, але пара продовжує водити шанувальників за ніс, не коментуючи цю майбутню подію. З цієї причини в ЗМІ із завидною регулярністю з’являється інформація про те, що закохані вже давно таємно обмінялися клятвами вірності.

Правда це чи ні- невідомо, але очевидно одне: здається, в стосунках пари панують повна гармонія і взаєморозуміння. Зараз Майлі і Ліам проводять канікули в Австралії, на курорті Байрон Бій, де живе старший брат Хемсворта з дружиною і дітьми. На свіжих знімках закохані виглядають абсолютно щасливими: в простих шортах і майках, вони проводять час на пляжі в компанії друзів. Трохи пізніше до них також приєдналася мама актора Леоні, яка просто в захваті від Майлі, повідомляють інсайдери.

Подейкують, що для рідних пари питання з весіллям – вже давно вирішена справа. Зараз в сім’ях знаменитостей все більше говорять про прийдешнє поповнення в парі, а також про їх переїзд в заново відремонтований будинок Майлі в Теннесі, який, на думку більшості, стане ідеальною локацією для виховання майбутніх дітей.

Поділись


Новини партнерів