Стало відомим ім’я бойфренда Мішель Вільямс

У липні минулого року стало очевидно, що у Мішель Вільямс – актриси і мами 12-річної дочки Матільди, народженої в шлюбі з Хітом Леджером, – новий роман. Влітку Мішель з таємничим незнайомцем і донькою кілька разів бачили в Римі, де проходили зйомки нової картини Рідлі Скотта з її участю – All the Money in the World ( “Всі гроші світу”). Мішель і симпатичний чоловік часто гуляли в перервах між зйомками удвох і не приховували своїх почуттів, не звертаючи увагу на папараці. Тоді ЗМІ не вдалося з’ясувати особу нового бойфренда актриси. Але тепер все таємне стало явним: володарка премії “Золотий глобус” зустрічається з фінансовим консультантом Ендрю Юмансом з Нью-Йорка, повідомляє видання People.

Ендрю отримав гарну освіту в установах, які входять в так звану Лігу плюща (Ivy League) – елітну асоціацію восьми найстаріших університетів Америки. Ендрю успішно закінчив Дартмутський коледж (Dartmouth College) і Гарвардську школу бізнесу (Harvard Business School, HBS) в Фармінгтоні, штат Коннектикут.

Після навчання Ендрю заснував власну консалтингову компанію Yomo Consulting LLC, яку очолював протягом 15 років, перш ніж піти у відставку в 2011 році. Точний вік Ендрю невідомий, але судячи по навчанню в коледжі і в бізнес-школі плюс 15 років роботи, після якої минуло ще 7 років, коханий 37-річної Мішель або старший за неї, або є її ровесником.

Раніше Мішель розбурхала ЗМІ і шанувальників чутками про заручини – на безіменному пальці актриси було помічено кільце з діамантами у формі серця. Однак Мішель спростувала чутки, коротко відповівши журналістам: “Люблю носити красиві прикраси”.

Нагадаємо, найвідомішою love story Мішель були відносини з Хітом Леджером. Вони познайомилися влітку 2004-го на зйомках фільму “Горбата гора” і були разом 3 роки. 28 жовтня 2005-го у них народилася дочка Матільда Роуз Леджер. У вересні 2007-го Хіт і Мішель оголосили про розлучення, а 22 січня 2008-го Хіт Леджер був знайдений мертвим. Причиною смерті стала інтоксикація, викликана дією транквілізаторів.

Поділись


Новини партнерів